About Me

Looking back
to step forward

Als kind consumeerde ik boeken. Van hoekjes afknabbelen tot met gretige honger constant lezen: “soulfood” avant la lettre! Als volwassene werkte ik lange tijd in een bibliotheek. De geur van verse boeken, recht uit de verpakking, verhaalde voor mij een herinnering aan thuiskomen. En dan ontdekte ik letters, kalligrafie als een natuurlijk vervolg in de kaart van mijn leven.

I’m a
storyteller

Letters én inhoud verbinden, zowel op traditionele als meer hedendaagse verwerking bood mij weer uitzicht op nieuwe horizonten. Hard werken om vaste lettergrond te veroveren, voortdurend bijleren en openstaan voor bespreking en verbetering. En dan lesgeven: anderen laten kennismaken met een wereld vol geschiedenis en mogelijkheden.

Motion of a writing material is an expression of emotion

Line, form and space merge in a texture

Na 4 jaar professionele training met Lieve Cornil  en European Lettering Institute besef ik dat mijn grenzen nog niet bereikt zijn. Er is nog ruimte voor verandering. Het houdt mij met beide voeten op de grond.

Mijn werk werd tentoongesteld in Vlaanderen, Nederland en Duitsland.

Publicaties kan je vinden in tijdschriften van Scriptores en Letter Arts Review.

Stad Antwerpen publiceerde een overzicht van mijn solo-tentoonstelling in Kasteel Sorghvliedt te Hoboken: Carry Wouters D/2009/0306/4

Contact Me

I'm not around right now. But you can send me an email and I will get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search