About Me

Looking back
to step forward

Als kind consumeerde ik boeken. Van hoekjes afknabbelen tot met gretige honger constant lezen: “soulfood” avant la lettre! Als volwassene werkte ik lange tijd in een bibliotheek. De geur van verse boeken, recht uit de verpakking, verhaalde voor mij een herinnering aan thuiskomen. En dan ontdekte ik letters, kalligrafie als een natuurlijk vervolg in de kaart van mijn leven.

I'm a
storyteller

Letters én inhoud verbinden, zowel op traditionele als meer hedendaagse verwerking bood mij weer uitzicht op nieuwe horizonten. Hard werken om vaste lettergrond te veroveren, voortdurend bijleren en openstaan voor bespreking en verbetering. En dan lesgeven: anderen laten kennismaken met een wereld vol geschiedenis en mogelijkheden.

Line, form and space merge in a texture

Line, form and
space merge
in a texture

4 jaar professionele opleiding in Brugge hebben een jarenlange ervaring als kalligrafie-docent perfect aangevuld. Persoonlijke begeleiding van studenten kan nu nog ruimer geplaatst worden. Ik ontwikkel graag lettertopics naar hedendaagse toepassingen in een juiste vormvertaling, altijd “tailor-made” voor cursist, student of opdrachtgever. Mijn persoonlijk werk zal steeds terugplooien op authenticiteit, inhoud, schriftgeschiedenis en materialenkennis.